Hollywood, Kalifornija — 9 avgust 2017 — “Balada Busterja Scruggsa”, nov in originalen projekt, spisan in zrežiran iz strani slavnega režiserskega dvojca, bratov Joela in Ethana Coen, ter izveden v produkciji Annapurna Television, prihaja v letu 2018 na Netflix za gledalce po vsem svetu.

Zahodna antologija bo prikazala šest zgodb o osvajanju ameriškega zahoda, ki jih bosta na edinstven in neprimerljiv način pripovedovala Joel in Ethan Coen. Vsako poglavje bo imelo izrazito zgodbo o ameriškem zahodu. V projektu bo glavno vlogo Busterja zaigral zvezdnik Hollywooda, Tim Blake Nelson (IMDb povezava).

Oskarjeva nagrajenca Joel in Ethan Coen bosta spisala in režirala to novo antologijo, ob strani pa bosta delovala tudi kot izvršna producenta. Megan Ellison in Sue Naegle iz Annapurna Television bosta prav tako imeli vlogo izvršnih producentk skupaj z dolgoročnim sodelavcem bratov Coen, Robertom Grafom. Balada Busterja Scruggsa pod produkcijo Annapurna Television bo premierno predvajana v letu 2018.

“We are streaming motherfuckers!” — sta ponosno oznanila brata Coen.

“Brata Coen sta vizionarska režiserja, mojstrska pripovedovalca in obarvana linguista. Navdušeni smo, da je Netflix postal dom celotni paleti njunih talentov.” — je z odliko pripomnila Cindy Holland, podpredsednica Original Content-a za Netflix.

Avtor: Mitja MIKLAV

Dodaj odgovor