TV spored Dodano October - 25 - 2011 Dodaj komentar

Filmi v letu 2012 bodo na prestol postavili številne superjunake. Komaj desetletje po zagonu franšize Spiderman, si bo mogoče novo nadaljevanje ogledati v 3D tehniki. Johnny Blaze (Nicholas Cage) se februarja vrača v Ghost Rider: Spirit of Venegance. Ekipa Marvel Comcs predstavlja težko pričakovani The Avengers, ravno tako pa 3D verzije Iron Man, The Incredible Hulk, Iron Man 2, Thor and Captain America: The First Avenger.

 

Ljubitelji Batmana nestrpno pričakujejo nov projekt z Christopherjem Nolanom za režiserskim stolčkom, in Christianom Baleom v glavni vlogi. Ljubitelji bodo med filmi v letu 2012 srečali tudi novo verzijo Supermana po dolgih letih, katerega producent je ravno tako Christopher Nolan.

 

Ravno tako bo mogoče tudi med filmi v letu 2012 videti številna nadaljevanja. Pričakujemo Spopad velikanov 2, Tommyja Leeja in Willa Smitha, ki se vračata kot agenta v Men in Black III., novo nadaljevanje Somraka: Jutranja zarja in animirana spektakla Madagaskar 3 in Ledena doba 4.

 

Za prizore epskih bitk bosta poskrbela Battleship in World War Z. Vrača se tudi Sasha Baron Cohen! Tokrat v preobleki Sadama Husseina, ki je nastala po navdihu Romana Zabibah The King in pod naslovom The Dictator.

 

Kot kaže, se Hollywood ni naveličal ožemanja fenomena vampirjev, ki v njegove blagajne prinaša kupe denarja. Tako se nam obeta film z naslovom Abraham Lincoln: Vampire Hunter, ki slavnega državotvorca prikaže kot človeka, ki se je naskrivaj ukvarjal tudi z lovom na vampirje.

 

Z zelo zabavno idejo je prišel na plano Seth MacFarlane, ustvarjalec komične risanke za odrasle, Family Guy, ki bo v animiranem filmu Ted, postregel z zgodbo o plišastem medvedu, ki oživi, da bi preprečil zvezo njegovega lastnika z nekim dekletom.

 

Da med filmi v letu 2012 ne bo manjkalo rock’n'rolla, bo poskrbela obdelava broadwayskega musicla z naslovom Rock of Ages, s Tomom Cruisom v glavni vlogi.

 

Če se nam obeta apokalipsa, se filmi v letu 2012, zagotovo ne ozirajo na to.

 

Zadnji dodani filmi

Priljubljeni filmi

TV spored Filmoteka.si – Filmi | Kino | TV spored - filmi, filmoteka, tv spored, tv program, kino, kino spored, recenzije filmov, recenzije, film, video filmi, dvd filmi, novi filmi, brezplačni filmi, najnovejši filmi, filmi zastonj, slovenski filmi, najboljši filmi.
WordPress theme designed by FabThemes.com.